Με αλλαγές (πέντε συνολικά) παρατάσσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη ρεβάνς του Άρη με την Αράζ.
Η μία είναι αναγκαστική, καθώς ο Πέρεθ έχει νοκ άουτ λόγω του τραυματισμού που υπέστη από την επίθεση που δέχθηκε από σκύλο.
Ο έμπειρος τεχνικός αντικαθιστά τον Αθανασιάδη (που δεν ήταν καλός στον πρώτο αγώνα) κάτω από τα δοκάρια, με τον Μάικιτς να παίρνει φανέλα βασικού. Τα άλλα νέα πρόσωπα είναι οι Άλβαρο, Ντουντού, Γιαννιώτας και Μορουτσάν.
Αναλυτικά… Ο Μάικιτς είναι κάτω από τα δοκάρια, Φαμπιάνο και Άλβαρο το δίδυμο στα στόπερ, με τους Φαντιγκά και Μεντίλ να είναι στα μπακ. Ράτσιτς και Μόντσου στα χαφ, με τους Ντουντού και Γιαννιώτα να βρίσκονται στα «φτερά», ενώ ο Μορουτσάν πίσω από τον Μορόν.
Άρης (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μάικιτς – Φαντιγκά, Φαμπιάνο, Άλβαρο, Μεντίλ – Ράτσιτς, Μόντσου - Ντουντού, Μορουτσάν, Γιαννιώτας - Μορόν
Στον πάγκο: Αθανασιάδης, Καράι, Καντεβέρε, Μπράμπετς, Τεχέρο, Φρίντεκ, Χαρούπας, Παναγίδης, Γιένσεν, Ντιαντί
Διαβάστε Επίσης
Το βίντεο του sportfm.gr από την πρώτη του Στρεφέτσα με τα ερυθρόλευκα! Άρης: Καλύτερα ο Πέρεθ – Αποφεύγει την επέμβαση Τσορμπατζόγλου: «Πολύ επιθετική η κίνηση του Μυστακίδη για το γήπεδο» Επιστρέφει στην Ελλάδα για τον Λεβαδειακό ο Παλάσιος! Μικρή αναβολή στο ταξίδι του Βαγιαννίδη στη Λισαβόνα «Η Αλαβές έχει προτάσεις από Κράσνονταρ, Σαουθάμπτον και Ολυμπιακό για Βιθέντε»Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






